Vaikų maitinimas
2018-02-19

VALGIARAŠTIS

2018 m. vasaris 19 d., pirmadienis
Pusryčiai Pietūs Vakarienė
  L D   L D   L D
Manų kr. košė  150 200 Bulvių sriuba su mėsos kukulaičiais 150 150 Virti vaškėtukai 100 130
Arbata su citrina(be cukraus) 150 200 Plovas(vištienos) 150 180 Grietinės padažas 20 25
      Agurkai 70 70 Arbata(be cukraus) 150 150
      Obuolių kompotas 150 200 Vaisiai    
2018 m. vasaris 20 d., antradienis
Pusryčiai Pietūs Vakarienė
  L D   L D   L D
Omletas su sūriu 100 110 Žirnių sriuba 150 200 Grikių kotletai 100 120
Pomidorai 40 40 Virtų bulvių blynai su mėsa 100 100 Grietinės padažas 20 30
Batonas 30 30 Grietinės padažas 20 20 Arbata su citrina(be cukraus) 150 200
Arbata(be cukraus) 150 200 Uogų kompotas 150 200 Vaisiai    
PARAMA-PIENAS                
2018 m. vasaris 21 d., trečiadienis
Pusryčiai Pietūs Vakarienė
  L D   L D   L D
Avižinių kruopų košė su vaisais(bananai,obuoliai) 150 200 Daržovių sriuba su brokoliais 150 200 Skrudintas batonas su varške ir obuoliais 100 110
Arbata(be cukraus) 150 200 Troškintas paukštienos kukulis(Tausojantis) 90 90 Arbata(be cukraus) 150 200
PARAMA - VAISIAI     Virtos bulvės 80 90      
      Morkų-obuolių salotos 70 80      
      Razinų kompotas 150 200      
2018 m. vasaris 22 d., ketvirtadienis
Pusryčiai Pietūs Vakarienė
  L D   L D   L D
Varškė su grietinė 100 120 Agurkinė sriuba 150 200 Virti makaronai 150 200
Klevų sirupas 5 5 Mėsos - daržovių troškinys 150 170 Fer. Sūris 15 15
Arbata(be cukraus) 150 200 R. kopūstų salotos 70 80 Arbata(be cukraus) 150 200
Vaisiai     Obuolių kompotas 150 200      
PARAMA-PIENAS                
2018 m. vasaris 23 d., penktadienis
Pusryčiai Pietūs Vakarienė
  L D   L D   L D
Pieniška ryžių košė 150 200 Burokėlių sriuba,grietinė 150 200 Pieniška makaronų kr. sriuba 150 200
Arbata(be cukraus) 150 200 Kiaulienos kotletas(tausojantis) 80 80 Bandelės 50 50
Vaisiai     Bulvių košė 90 90      
      Šv. Kopūstų salotos 80 90      
      Uogų kompotas 150 200      

 

Informacija apie maisto produktuose esančius ,alergija ir netoleravimą sukeliančias medžiagas, galima gauti pasiteiravus personalo (dietistės)

Maitinimo organizavimo tvarkos aprašas
Nuorodos